Współpraca
Masz pomysł na wykorzystanie portalu eziny? Pisz do mnie!

Blog

eZiny - strefa wysokiej grywalności

Drobny błąd w pomocy.

koniczynkaHej, sonka napisała na forum , że jest mały błąd w pomocy, oto co napisała:

Drodzy Krasnoogrodnicy!

Do naszej pomocy w grze i FAQ na forum do punktu dotyczącego budowy cudu świata wkradł się niestety drobny błąd.

Według nieaktualnej wersji pomocy/ FAQ za wybudowanie cudu świata „Ogród palmowy” otrzymuje się tylko złoty puchar, podczas gdy za wybudowanie Muchomorowa złoty, srebrny i brązowy puchar.

Według aktualnej i poprawnej wersji FAQ na forum złote, srebrne i brązowe puchary otrzymuje się za wzniesienie obydwu cudów świata.
Nieaktualna informacja zamieszczona w pomocy w grze zostanie poprawiona tak szybko, jak tylko to możliwe.

Przepraszamy za podanie błędnych informacji.

Z pozdrowieniami

Zespół ZI

To narka,
Kamil

Zostaw komentarz