skyrama banner 468x60  02
Widziałeś już prowadzony przez nas spis gier przeglądarkowych? Cały czas go aktualizujemy! Zobacz sam tablicagier.eziny.net

Administratorzy grupy

• Awatar

Zielone Imperium

Grupa publiczna ostatnia aktywność: 1 rok, 2 mies. temu

Grupa dla fanów gry Zielone Imperium

Co sądzicie o Zielonym Imperium? (7 wpisów)

← Forum grupy   Katalog forów grup
  • Awatar Użytkownik Dawid11p napisał 1 rok, 3 mies. temu:

Mam do Was pytanie, mianowicie co sądzicie o Zielonym Imperium jako o grze w porównaniu do Zagubionej Wyspy czy Wolnych Farmerów?

Ja kiedyś grałem na serwerze pierwszym, miałem tam wysoki poziom, bodajże 18 czy 19, ale miałem problemy z netem (pozdrawiam Blueconnect…), potem awaria za awarią utrudniły mi grę. Następnie wchodziłem na ZI u cioci, kolegi, w szkole, wszędzie gdzie się tylko dało. Później miałem i mam do dzisiaj normalny internet, niestety gra bez aktualizacji znudziła mi się, więc skasowałem konto. Niestety później żałowałem mojej decyzji, gdyż Upjers wgrał aktualizacje do ZI, całkiem ciekawe aktualizacje…
    W każdym razie teraz gram na koncie znajomego i na swoim koncie od nowa, póki co dobrze mi idzie.

• Awatar Użytkownik Łukasz28p napisał 1 rok, 3 mies. temu:

a który poziom masz na koncie znajomego? :D (bo już nie pamiętam który to był) :D

Hmm, na tym koncie jest 17 poziom, mianowicie Liliowy Hobbysta.

• Awatar Użytkownik Rafał (eZiny)1p napisał 1 rok, 3 mies. temu:

Ja sam nie wiem czemu ale ZI jest dla mnie nudne, chociaż ZW jest do ZI podobne ale są egzotyczne owoce, kwiaty itp. jest bar koktajlowy z którego nie korzystam (mało opłacalny) w ZI gram spontanicznie na serwerze 11 (6 poziom :D )

• Awatar Użytkownik TaKeT (Plemiona) napisał 1 rok, 3 mies. temu:

ja tylko utrzymuje konto… żeby mi nie skasowali bo trochę w nie włożyłem

• Awatar Użytkownik napisał 1 rok, 2 mies. temu:

Więc tak, zarejestrowałem się, grałem,grałem trochę i uznałem, że jest nudne.Mnie takie farmerskie i tym podobne gry nie kręcą, ja lubię fantastykę czyli na przykład Shakes & Fidget.